Ontmoetingsdag pelgrims in Coronatijd

Begin dit jaar zijn pelgrims vanuit de Pelgrimshoeve in Vessem naar Rome en Santiago vertrokken en/of weggezonden. Wij weten niet of deze pelgrims aangekomen zijn of hun voet- fietstocht eerder hebben moeten afbreken vanwege Covid 19. Continue reading

Pelgrimeren in de tuin

We leven in een tijd dat bakens verzet moeten worden. Geplande pelgrimsroutes zijn niet doorgegaan of konden eventueel pas later worden opgepakt. Anderen hebben gekozen in eigen land een pad te zoeken waar het pelgrimeren beleefd kan worden. Continue reading

Jacobus wandeling afgelast

Pelgrimshoeve is weer open!

Pelgrimshoeve  is weer open!

Reserveren voor overnachting of verblijf is noodzakelijk.

Dit kan alleen via info@pelgrimshoevekafarnaum.nl

Slaapzaak meebrengen bij overnachten verplicht.

Welkom op onze Pelgrimshoeve voor overnachten, bezoek, deelname aan activiteiten.

Een pleisterplaats om tot innerlijke rust te komen.

Fiets 3 daagse Pelgrimshoeve Kafarnaum

21 t/m 23 juli a.s. vindt het eerstvolgende fiets 3-daagse plaats vanuit Pelgrimshoeve Kafarnaüm. Deze 3-daagse is bedoeld voor mensen die plannen hebben om een pelgrimstocht per fiets te gaan maken.

De 3-daagse start dinsdags om 09.30 uur op de pelgrimshoeve en eindigt donderdags om ongeveer 16.00 uur.
Je neemt deel met je eigen fiets en de bepakking die je mee wilt nemen op je pelgrimstocht. Er zijn fietsers die onderweg willen kamperen en er zijn ook mensen die gebruik willen maken van andere slaapgelegenheden. Daarom hebben we ook twee mogelijkheden om te overnachten op de pelgrimshoeve. Dit kan binnen in de hoeve en buiten in je eigen tentje. Zo kun je alles al een keer uitproberen.

De 3-daagse wordt begeleid door twee (fiets)pelgrims die ervaring hebben met kamperen, slapen in B&B’s, herbergen en refugio’s. We hebben op de avonden speciale aandacht voor o.a. de bagage, de kampeeruitrusting, de training, veiligheid, GPS, de kosten, het thuisfront, routes, kleding, enzovoorts.
De afstanden zijn: dag 1: 55 km, dag 2: 85 km, dag 3: 65 km. Het tempo wordt afgestemd met de groep.
De kosten bedragen € 120- p.p. Dit is inclusief twee overnachtingen met ontbijt, drie lunchpakketten, tweemaal een warme maaltijd en koffie of thee op de hoeve.
Er kunnen maximaal twaalf mensen deelnemen.

Aanmelden voor deelname en overnachting via tabje: ‘Aanmeldformulieren in de menubalk

Voor vragen, mail naar toinemartens1949@gmail.com